-->

כתבות עלינו

תכירו את המותג "תופינה" כי אותו אתם תשמעו עוד הרבה, מדובר במותג בבעלותה של דקלה לוי, אשר גילתה עם השנים כי גופה מסרב לקבל סוכר וקמחים והחלה לחפש פתרונות שונים לסיפוק הרעב והיצר אך ללא הצלחה. מאותו הרגע בו גילתה שאין חיה כזו, החליטה ליצור לעצמה ולאחרים…

המרכיבים היחידים בהם משתמשת דקלה למאפים של "תופינה" הם אך ורק טבעיים. אגוזים, שקדים, שומשום, קוקוס, זרעי פשתן, שמן קוקוס, טחינה וכדומה. הרכיבים אינם עוברים שום תהליך למעט לקטוף אותם מהעץ, לטחון, ולעשות עוגיות שעושות טוב לנשמה.

כולם יסכימו איתי שמתוק משפר את מצב הרוח בקלות ומעניק לנו אנרגיה מדהימה, לכן כל מי מאיתנו שניסה להתמיד בכל דיאטה כזו או אחרת נפל בדיוק בקינוח. אם הייתי אומרת לכם שהיום אפשר לשלב את אותם קינוחים גם בתפריט מזין ודל פחמימות? תגידו שלום לתופינה – המותג שהולך לשנות את המשחק.

עוגיות עם שקדים, עם אגוזים, עוגיות שוקולד (שוקולד מריר 85%), עוגיות שומשום, ומה לא. פיתות, בורקסים ושאר מאפים. והכי חשוב זה טעים. הטעם עדין, לא מתוק מדי ובלי הרגשה שמוותרים על כלום. כל המאפים והעוגיות נעשים בעבודת יד ע"י דקלה והצוות והם ניתנים להקפאה מבלי לאבד מטעמם.

השאלה היא האם הוא באמת בריא או רק נשמע כזה, ואם כן עד כמה? האם אתם באמת קוראים את האותיות הקטנות שעל המוצרים ובודקים את מכלול המרכיבים? והאם "ללא גלוטן" הוא חותמת לאוכל בריא? ממש לא! זה רק מעיד שהמוצר ללא גלוטן, ועדיין מכיל עמילנים סוכרים או ממתיקים מלאכותיים…

אז אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט הגעתי לעמוד מתוק (תרתי משמע) באינסטגרם שתפס את עיניי. למותג קוראים "תופינה". תופינה מנוהל על ידי דקלה לוי, אשר החליטה לעשות שינוי בעולם המתוקים והמלוחים (שינוי לטובה כמובן) ולהביא לנו את הבשורה.

תפריט נגישות

הצטרפו למועדון החברים שלנו

וקבלו 30 שקל במתנה לרכישה ראשונה

*בקנייה מעל 99 ₪