-->

עוגת גבינה אפויה

מצרכים

לבסיס

למילוי

אופן הכנה

מכינים את הבסיס:

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. ממיסים חמאה במיקרוגל.
  3. מוסיפים לחמאה המומסת אריתריתול, קמח שקדים ותמצית וניל ומערבבים היטב. 4. מהדקים טוב טוב לתבנית אפיה ואופים 10 דקות.

 נותנים לבסיס להתקרר לחלוטין.

מכינים את המילוי:

  1. מקציפים שמנת מתוקה עם אריתריתול וקורט מלח.
  2. מוסיפים לשמנת המוקצפת את הגבינות, מיץ הלימון, תמצית הוניל והג׳לטין. בשלב זה ניתן לטעום ואם חסרה לכם מתיקות, אפשר להוסיף.
  3. שופכים את תערובת הגבינות על הבסיס ומכסים את התבנית בנייר כסף.
  4. לאפות בחום של 150 מעלות למשך 35 דקות. לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ואופים 35 דקות נוספות.
  5. לאחר 70 דקות אפייה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוך התנור לשעתיים בערך, עד שהיא מתקררת ומתייצבת.
  6. מאחסנים בקירור למשך כמה שעות ומגישים.

תפריט נגישות

הצטרפו למועדון החברים שלנו

וקבלו 30 שקל במתנה לרכישה ראשונה

*בקנייה מעל 99 ₪