-->

עוגת גבינה פירורים

מצרכים

לבסיס

למילוי

אופן הכנה

מכינים את הבסיס:

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הבסיס ומשטחים 3/4 מהכמות בתבנית אפיה ו-1/4 מהכמות.

מפוררים בתבנית נפרדת או על נייר אפייה ואופים את שניהם 10 דקות.  לאחר כ-5 דקות אפייה מערבבים את הפירורים כדי שלא יישרפו. מצננים לחלוטין.

מכינים את המילוי:

  1. מקציפים שמנת מתוקה עם אריתריתול.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצקים את המלית על הבסיס האפוי ומפזרים מעליה את הפירורים.
  4. מקררים לפחות 6 שעות לפני ההגשה.רצוי להכין יום קודם.

תפריט נגישות

הצטרפו למועדון החברים שלנו

וקבלו 30 שקל במתנה לרכישה ראשונה

*בקנייה מעל 99 ₪